Projecten

Zirqle verzorgt interactief LED licht in nieuwe Heineken Experience attractie

De Heineken Experience behoort tot de top 10 van meest bezochte bezienswaardigheden van Amsterdam, naast publiekstrekkers zoals het Anne Frank-huis en het Rijksmuseum. Jaarlijks laten bijna een miljoen mensen zich verwonderen tijdens de Heineken Experience.
Projecten

Maatwerk LED belijning voor nieuwe reizigerspassage Station Eindhoven

Het aantal reizigers in station Eindhoven groeit en blijft groeien. Zoveel dat een uitgebreide verbouwing noodzaak was. Daarbij was belangrijk dat de authenticiteit van het station behouden bleef.
Projecten

Stadhuis Maastricht: LED licht in samenspel met historische inrichting

Het stadhuis van Maastricht (1659-1664) is een bekend rijksmonument in Nederland. Het historische raadhuis is bekend vanwege de prachtige 18-eeuwse inrichting met monumentale plafonds, wandkleden en behang.
Projecten

LED contourlijnen voor Bus Industrial Tools

Bus Industrial Tools geldt als dé totaalleverancier in techniek voor de on/offshore, metaal- en industriesector. Het bedrijf wilde een innovatieve LED contourverlichting voor de buitenzijde van het bedrijfspand in Zwolle.
Projecten

State of the art LED lijnen voor ondergrondse parkeergarage

De parkeergarage wordt vanaf heden optimaal uitgelicht door het gebruik van duurzame en waterdichte LED lijnverlichting, gerealiseerd door Zirqle.

Subtiele LED verlichting met krachtige lichtbundel voor raadhuis Heesch

Het historische pand behoudt voortaan ook ’s avonds zijn grandeur door de keuze voor op maat gemaakte LED belichting en LED optiek.

Pagina's