Projecten

B2B Portaal LuxaLight

Het online business portaal heeft bij de lancering een start gemaakt met het introduceren van nieuwe high end producten, LED halffabricaten en klantspecifieke producten.
Projecten

Manima HMI Touchscreen

De engineers van Manima Technologies hebben een HMI touchscreen ontwikkeld voor de bediening van de MaNima Digital LED Interfaces.
Projecten

Stadhuis Maastricht: LED licht in samenspel met historische inrichting

Het stadhuis van Maastricht (1659-1664) is een bekend rijksmonument in Nederland. Het historische raadhuis is bekend vanwege de prachtige 18-eeuwse inrichting met monumentale plafonds, wandkleden en behang.
Projecten

Zirqle verzorgt interactief LED licht in nieuwe Heineken Experience attractie

De Heineken Experience behoort tot de top 10 van meest bezochte bezienswaardigheden van Amsterdam, naast publiekstrekkers zoals het Anne Frank-huis en het Rijksmuseum. Jaarlijks laten bijna een miljoen mensen zich verwonderen tijdens de Heineken Experience.
Projecten

Maatwerk LED belijning voor nieuwe reizigerspassage Station Eindhoven

Het aantal reizigers in station Eindhoven groeit en blijft groeien. Zoveel dat een uitgebreide verbouwing noodzaak was. Daarbij was belangrijk dat de authenticiteit van het station behouden bleef.
Projecten

State of the art LED lijnen voor ondergrondse parkeergarage

De parkeergarage wordt vanaf heden optimaal uitgelicht door het gebruik van duurzame en waterdichte LED lijnverlichting, gerealiseerd door Zirqle.

Pagina's