U bent hier

B2B Portaal LuxaLight

Sinds begin 2020 is de webshop Ledtuning overgegaan in het business 2 business portaal LuxaLight. Het online business portaal heeft bij de lancering een start gemaakt met het introduceren van nieuwe high end producten, LED halffabricaten en klantspecifieke producten.

Specifieke producten zijn voor klanten die met een standaard product uit het b2b portaal niet vooruit kunnen. Deze producten kunnen na inloggen op het klantaccount eenvoudig via het portaal besteld worden.

Luxalight is gespecialiseerd in het maken van LED halffabricaten. De meeste LED halffabricaten worden door ons ontwikkeld voor applicaties in de automotive sector, industrie en machinebouw, horticulture, medische aanwendingen en de entertainment branche.  

Op het B2B portaal worden ook de door het eningeersbureau manima technologies ontwikkelde producten verkocht. Momenteel zijn er 6 verschillende manima led interfaces op de markt.

In de toekomst zullen de versies verder uitgebreid worden. Alle controllers zullen geëngineerd worden met diverse/ andere spe cificaties zodat elke controller geschikt is voor ēēn of meerdere toepassingen.

Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met LuxaLight.