U bent hier

State of the art LED lijnen voor ondergrondse parkeergarage

De parkeergarage wordt vanaf heden optimaal uitgelicht door het gebruik van duurzame en waterdichte LED lijnverlichting, gerealiseerd door Zirqle.

Egaal licht

De opdrachtgever van het project vond het uitermate belangrijk dat de LED verlichting egaal licht verpreidde in de parkeergarage. Een goede uitlichting van de ingang van de parkeergarage was cruciaal in verband met de zichtbaarheid voor automobilisten.

Duurzame en waterbestendige LED

De LED lijnverlichting moest direct onder het open roosterdak van de parkeergarage worden geïnstalleerd. De te gebruiken LED lijnen moesten dus duurzaam én waterdicht zijn, vanwege het direct contact met de buitenomgeving.

Zirqle koos voor Luxalight longlife LED-strips om de lijnverlichting te realiseren. Deze strips hebben een extra lange levensduur, uitstekende waterdichtheid en geven een prettige neutrale witte LED verlichting. Het vermogen van de strips is maar liefst 4000 Kelvin.

 

LED drivers op maat

Zirqle ontwikkelde speciale led drivers met een extra hoog vermogen. Noodzaak om de gehele lengte van de lijnverlichting constant van stroom te kunnen voorzien en de fluctuaties in voltage.

 

Sfeerverhogende LED lijnen

Naast het uitlichten van de parkeergarage heeft de geïnstalleerde lijnverlichting nog een nevenfunctie. Het licht geeft meteen sfeer aan “het dak” van de parkeergarage, een winkelplein in Gent.

 

Heeft u vragen? 

Of wilt u meer informatie over weerbestendige LED verlichting? Neem vrijblijvend contact met Zirqle op.  Onze engineers informeren u graag over onze LED oplossingen voor buiten.

Neem contact op