U bent hier

Subtiele LED verlichting met krachtige lichtbundel voor raadhuis Heesch

Het historische pand behoudt voortaan ook ’s avonds zijn grandeur door de keuze voor op maat gemaakte LED belichting en LED optiek.

Achtergrond

In het voormalige raadhuis van de gemeente Heesch (1839-1973) is sinds 2007 Brasserie 't oude Raadhuis gevestigd. Het historische pand wordt beschouwd als een belangrijke getuigenis uit het oeuvre van de architect A.J. Kropholler.

Accent op klassieke uitstraling en historische elementen

De brasserie had de wens om de klassieke uitstraling van het gebouw ook ’s avonds goed naar voren te laten komen. Belangrijk was daarbij dat er geen afbreuk werd gedaan aan de historische elementen van het pand: de traditionele vormen, het materiaalgebruik, diverse ornamenten en het klokkentorentje op het dak.

Tevens was belangrijk dat het gebouw op zo’n manier werd uitgelicht dat passanten en bezoekers van de brasserie niet verblind zouden kunnen worden.

Natuurlijk mocht de omgeving ook geen hinder ondervinden van de LED verlichting.

 

Oplossing op maat: subtiele LED verlichting met krachtige lichtbundel

Met deze wensen en eisen in het achterhoofd ging Zirqle aan de slag. Er is gekozen voor passende armaturen, die custom-made zijn ontworpen om het raadhuis subtiel te kunnen verlichten maar toch voor een krachtige bundel licht zorgen. Er is tevens gekozen voor maatwerk led-optiek om de juiste belichtingshoek te kunnen realiseren.

Instelbare kleurtemperatuur van LED armaturen

Doordat de kleurtemperatuur van de armaturen naar wens kan worden ingesteld, is het mogelijk om voor iedere sfeer het bijpassende licht te kiezen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van LED accentverlichting. Neem dan contact op met Zirqle. We vertellen u graag meer over onze LED oplossingen op maat.

Neem contact op