U bent hier

Zirqle ontwikkelt Touch to LED

7 November 2012
Onlangs heeft Zirqle een nieuwe toepassing ontwikkeld: Touch to LED. Met deze interface kunnen we een koppeling maken tussen de gebruiker en LED-verlichting. Op deze manier wordt het mogelijk LED-verlichting gericht aan te sturen vanaf een laptop, tablet of mobiele telefoon.

De toepassingen zijn haast eindeloos

Zo kunt u bijvoorbeeld uw producten in een LED-kast of vitrine plaatsen, en producten laten oplichten al naar gelang de interesse van de bezoeker. Ook het aansturen van LED-zuilen, die oplichten wanneer uw klant het betreffende product aanklikt op een tablet, is mogelijk. Zirqle ontwikkelde Touch to LED naar aanleiding van de vraag van onze klant Profiplast naar een interactieve en innovatieve productpresentatie. Voor deze kunststoffenleverancier plaatste Zirqle een LED-kast met nieuwe producten, die aan te sturen was vanaf een tablet.

Touch to LED aansturing

Diverse mogelijkheden

Touch to LED biedt vele interessante mogelijkheden. Zo is de content online in te voeren, aan te passen en te beheren. Eenvoudig, snel en efficiënt. Touch to LED maakt het aan en uit zetten van de verlichting mogelijk, maar ook het veranderen van de kleur of het aanpassen van de lichtsterkte.

Wilt u meer weten over Touch to LED of over onze werkzaamheden voor Profilplast? Lees dan ook eens de bijbehorende referentieprojecten.