U bent hier

Zirqle realiseert LED-verlichting voor Strijbosch

In december 2012 heeft Zirqle de verlichting van het hoofdkantoor van Strijbosch in Nistelrode opgeleverd. De LED-verlichting is energiezuinig, op afstand aan te sturen en zorgt bovendien voor een subtiele uitlichting van het pand.

In december 2012 heeft Zirqle de verlichting van het hoofdkantoor van Strijbosch in Nistelrode opgeleverd. De LED-verlichting is energiezuinig, op afstand aan te sturen en zorgt bovendien voor een subtiele uitlichting van het pand. Strijbosch is een nieuwe klant van Zirqle.

Armaturen op maat

De gevel die Zirqle heeft uitgelicht, is maar liefst 65 meter lang. Om de natuurlijke uitstraling van de steen ook zonder daglicht zoveel mogelijk te behouden, hebben we gekozen voor een ‘koude’ lichtkleur. De gevel is subtiel uitgelicht met maatwerk-armaturen, waarbij we gebruik hebben gemaakt van maatwerk-optiek.

 LED-verlichting Strijbosch

RGB-kleuren

De kleur van de verlichting is aan te sturen met een afstandbediening. Op die manier kan Strijbosch de verlichting iedere gewenste RGB-kleur geven. Bijzonder is ook de zeer energiezuinige oplossing die Zirqle hier gerealiseerd heeft: die is maar liefst 4 keer zo zuinig als andere oplossingen.

Zirqle is blij met deze nieuwe klant en mooie opdracht. Wij hopen in de toekomst meer mooie opdrachten voor Strijbosch te mogen verzorgen. Wilt u meer weten? Lees dan meer in onze referentiecase.