Diensten

Voor Zirqle is het belangrijk dat we met onze dienstverlening uw specifieke wensen en eisen in het achterhoofd kunnen houden. Onder onze dienstverlening valt niet alleen het geven van advies, ontwerpen, begeleiding van projecten in zijn geheel of gedeeltelijk en het leveren van servicediensten zoals installatie en onderhoud. Maar ook ontwikkeling van hard- en software en LED moulding. 

Zirqle heeft de knowhow om een project/ opdracht in goede banen te kunnen leiden en op deze wijze de zakelijke markt goed van dienst te kunnen zijn.

Sectoren op de zakelijke markt waarin we actief zijn:

  • Automotive sector
  • Industrie en machinebouw
  • Horticulture
  • Medische applicaties
  • Entertainment branche
  • Halffabricaten 

Meer weten over onze diensten? Wij informeren u graag.

Expertises

U kunt uw gehele LED project door Zirqle laten verzorgen, of maatwerk voor een specifiek onderdeel van uw LED project laten uitvoeren. Aan u de keuze.

Installatie, onderhoud en service   Projectmanagement   Engineering   LED moulding

Blog

De LED branche is constant in beweging, in onze blog brengen we nieuwe ontwikkelingen en interessante projecten graag aan het licht. LED’s share!

Projecten

B2B Portaal LuxaLight

Het online business portaal heeft bij de lancering een start gemaakt met het introduceren van nieuwe high end producten, LED halffabricaten en klantspecifieke producten.
Projecten

Manima HMI Touchscreen

De engineers van Manima Technologies hebben een HMI touchscreen ontwikkeld voor de bediening van de MaNima Digital LED Interfaces.
Projecten

Stadhuis Maastricht: LED licht in samenspel met historische inrichting

Het stadhuis van Maastricht (1659-1664) is een bekend rijksmonument in Nederland. Het historische raadhuis is bekend vanwege de prachtige 18-eeuwse inrichting met monumentale plafonds, wandkleden en behang.