U bent hier

Diensten

Voor Zirqle is het belangrijk dat we met onze dienstverlening uw specifieke wensen en eisen in het achterhoofd kunnen houden. Onder onze dienstverlening valt niet alleen het geven van advies, ontwerpen, begeleiding van projecten in zijn geheel of gedeeltelijk en het leveren van servicediensten zoals installatie en onderhoud. Maar ook ontwikkeling van hard- en software en LED moulding. 

Zirqle heeft de knowhow om een project/ opdracht in goede banen te kunnen leiden en op deze wijze de zakelijke markt goed van dienst te kunnen zijn.

Sectoren op de zakelijke markt waarin we actief zijn:

  • Automotive sector
  • Industrie en machinebouw
  • Horticulture
  • Medische applicaties
  • Entertainment branche
  • Halffabricaten 

Meer weten over onze diensten? Wij informeren u graag.

Expertises

U kunt uw gehele LED project door Zirqle laten verzorgen, of maatwerk voor een specifiek onderdeel van uw LED project laten uitvoeren. Aan u de keuze.

Installatie, onderhoud en service   Projectmanagement   Engineering   LED moulding

Blog

De LED branche is constant in beweging, in onze blog brengen we nieuwe ontwikkelingen en interessante projecten graag aan het licht. LED’s share!

Projecten

Stadhuis Maastricht: LED licht in samenspel met historische inrichting

Het stadhuis van Maastricht (1659-1664) is een bekend rijksmonument in Nederland. Het historische raadhuis is bekend vanwege de prachtige 18-eeuwse inrichting met monumentale plafonds, wandkleden en behang.
Projecten

Zirqle verzorgt interactief LED licht in nieuwe Heineken Experience attractie

De Heineken Experience behoort tot de top 10 van meest bezochte bezienswaardigheden van Amsterdam, naast publiekstrekkers zoals het Anne Frank-huis en het Rijksmuseum. Jaarlijks laten bijna een miljoen mensen zich verwonderen tijdens de Heineken Experience.
Projecten

Maatwerk LED belijning voor nieuwe reizigerspassage Station Eindhoven

Het aantal reizigers in station Eindhoven groeit en blijft groeien. Zoveel dat een uitgebreide verbouwing noodzaak was. Daarbij was belangrijk dat de authenticiteit van het station behouden bleef.