U bent hier

LED op maat

Voor Zirqle betekent maatwerk LED dat we bij alles wat we doen uw specifieke wensen en eisen in het achterhoofd houden.

Vanaf het eerste idee tot en met de feitelijke installatie van de LED- oplossing. En zelfs daarna: met het aanbieden van maatwerkonderhoud en -service.

Alle disciplines die nodig zijn voor een complete LED-oplossing, vindt u bij Zirqle onder een dak. Uw vaste contactpersoon is betrokken bij alle tussenstappen in het project. Dit zorgt voor transparantie en korte communicatielijnen.

Meer weten over maatwerk LED-oplossingen verzorgd door Zirqle? Onze engineers informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Onze diensten

U kunt uw gehele LED project door Zirqle laten verzorgen, of maatwerk voor een specifiek onderdeel van uw LED project laten uitvoeren. Aan u de keuze.

Conceptplan  Ontwerptekenen  Engineering  Productie & testen  Installeren & Programmeren  Onderhoud

Blog

De LED branche is constant in beweging, in onze blog brengen we nieuwe ontwikkelingen en interessante projecten graag aan het licht. LED’s share!

5 June 2018
Projecten

Zirqle verzorgt interactief LED licht in nieuwe Heineken Experience attractie

De Heineken Experience behoort tot de top 10 van meest bezochte bezienswaardigheden van Amsterdam, naast publiekstrekkers zoals het Anne Frank-huis en het Rijksmuseum. Jaarlijks laten bijna een miljoen mensen zich verwonderen tijdens de Heineken Experience.
8 January 2018
Projecten

Maatwerk LED belijning voor nieuwe reizigerspassage Station Eindhoven

Het aantal reizigers in station Eindhoven groeit en blijft groeien. Zoveel dat een uitgebreide verbouwing noodzaak was. Daarbij was belangrijk dat de authenticiteit van het station behouden bleef.
18 December 2017
Projecten

Stadhuis Maastricht: LED licht in samenspel met historische inrichting

Het stadhuis van Maastricht (1659-1664) is een bekend rijksmonument in Nederland. Het historische raadhuis is bekend vanwege de prachtige 18-eeuwse inrichting met monumentale plafonds, wandkleden en behang.