Organisatiestructuur

Zirqle LED solutions

Sinds de oprichting van Zirqle in 2002 is dit bedrijf uiitgegroeid tot een overkoepelende organisatie met zelfstandige en innovatieve bedrijven. MaNima Technologies en LuxaLight maken hier onderdeel van uit. Zij hebben elk een eigen specialiteit op het gebied van LED. Zirqle zelf is verantwoordelijk voor het projectmanagement van de LED opdrachten. De symbiose tussen deze bedrijven en Zirqle is het fundament van het succes van de door ons uitgevoerde projecten.

 

Luxalight

Onder de merknaam Luxalight voert Zirqle een lijn van zelf ontworpen innovatieve LED componenten. Luxalight producten zijn exclusief verkrijgbaar in onze LuxaLight Business Portal voor de professionele gebruiker.

MaNima Technologies

Onder de merknaam MaNima Technologies voert Zirqle een lijn van zelf ontworpen innovatieve LED interfaces. Manima interfaces zijn exclusief verkrijgbaar in onze LuxaLight Business Portal.

 

 

Onze Missie

Onze missie is om innovatieve, kwalitatieve en functionele LED (totaal)oplossingen aan de zakelijke markt te bieden waar standaard LED producten en/of diensten niet toereikend zijn. Oplossingen die passen bij deze tijd waarmee we ruimhartig voldoen aan de wensen van onze klanten en de eisen die de maatschappij ons oplegt. Wij verbinden onze creativiteit met hoogwaardige technische vakkennis in al onze oplossingen.

Dit doen wij door expertises zoals LED moulding, bedenken en genereren van passende software,  het ontwikkelen van innovatieve producten, de verkoop van deze eigen producten. En voor projecten het bieden van totaaloplossingen, geheel van conceptfase tot aan de realisatie. Creativiteit, kwaliteit en service staan altijd voorop.