Over Zirqle

Zirqle LED solutions realiseert al ruim 15 jaar de meest uiteenlopende LED oplossingen. Door jarenlange ervaring en expertise kunnen de wij een deskundig advies en passende oplossing geven. Wij denken vol enthousiasme met u mee zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Zirqle is een full-service bedrijf, we begeleiden in zijn geheel het project, van concept tot aan realisatie. Hierbij vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Een vast contactpersoon is betrokken bij alle facetten.

Uniek aan Zirqle is onze constante drive om te innoveren. Onze passie ligt in het bedenken van grensverleggende duurzame LED oplossingen met nieuwe mogelijkheden op het gebied van communicatie, interactie, sfeer en architectuur.

 

Blog

De LED branche is constant in beweging, in onze blog brengen we nieuwe ontwikkelingen en interessante projecten graag aan het licht. LED’s share!

Projecten

Stadhuis Maastricht: LED licht in samenspel met historische inrichting

Het stadhuis van Maastricht (1659-1664) is een bekend rijksmonument in Nederland. Het historische raadhuis is bekend vanwege de prachtige 18-eeuwse inrichting met monumentale plafonds, wandkleden en behang.
Projecten

Zirqle verzorgt interactief LED licht in nieuwe Heineken Experience attractie

De Heineken Experience behoort tot de top 10 van meest bezochte bezienswaardigheden van Amsterdam, naast publiekstrekkers zoals het Anne Frank-huis en het Rijksmuseum. Jaarlijks laten bijna een miljoen mensen zich verwonderen tijdens de Heineken Experience.
Projecten

Maatwerk LED belijning voor nieuwe reizigerspassage Station Eindhoven

Het aantal reizigers in station Eindhoven groeit en blijft groeien. Zoveel dat een uitgebreide verbouwing noodzaak was. Daarbij was belangrijk dat de authenticiteit van het station behouden bleef.