Over Zirqle

Sinds de oprichting in 2002, staan kwaliteit en hoogwaardige maatwerk LED oplossingen bij Zirqle centraal. Of het nu gaat om accentverlichting voor uw pand, functionele verlichting of LED licht met een entertainmentfunctie. Wanneer het op LED aankomt, zijn wij van alle markten thuis.

Uniek aan Zirqle is onze constante drive om te innoveren. Onze passie ligt in het bedenken van grensverleggende LED oplossingen met nieuwe mogelijkheden op het gebied van communicatie, interactie, sfeer en architectuur. Altijd met het gewenste resultaat en enthousiaste klanten.

Zirqle realiseert al ruim 15 jaar maatwerk LED oplossingen voor uiteenlopende bedrijven. In de afgelopen jaren hebben wij LED projecten uitgevoerd voor diverse organisaties. Hiernaast vind je een indruk van onze opdrachtgevers.

Neem contact op

Blog

De LED branche is constant in beweging, in onze blog brengen we nieuwe ontwikkelingen en interessante projecten graag aan het licht. LED’s share!

5 June 2018
Projecten

Zirqle verzorgt interactief LED licht in nieuwe Heineken Experience attractie

De Heineken Experience behoort tot de top 10 van meest bezochte bezienswaardigheden van Amsterdam, naast publiekstrekkers zoals het Anne Frank-huis en het Rijksmuseum. Jaarlijks laten bijna een miljoen mensen zich verwonderen tijdens de Heineken Experience.
8 January 2018
Projecten

Maatwerk LED belijning voor nieuwe reizigerspassage Station Eindhoven

Het aantal reizigers in station Eindhoven groeit en blijft groeien. Zoveel dat een uitgebreide verbouwing noodzaak was. Daarbij was belangrijk dat de authenticiteit van het station behouden bleef.
18 December 2017
Projecten

Stadhuis Maastricht: LED licht in samenspel met historische inrichting

Het stadhuis van Maastricht (1659-1664) is een bekend rijksmonument in Nederland. Het historische raadhuis is bekend vanwege de prachtige 18-eeuwse inrichting met monumentale plafonds, wandkleden en behang.