Over Zirqle

Zirqle LED solutions realiseert al ruim 18 jaar de meest uiteenlopende LED oplossingen. Door jarenlange ervaring en expertise kunnen de wij een deskundig advies en passende oplossing geven. Wij denken vol enthousiasme met u mee zodat u verzekerd bent van een optimaal resultaat.

Zirqle is een full-service bedrijf, we begeleiden in zijn geheel het project, van concept tot aan realisatie. Hierbij vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Een vast contactpersoon is betrokken bij alle facetten van het project.

Uniek aan Zirqle is onze constante drive om te innoveren. Onze passie ligt in het bedenken van grensverleggende duurzame LED oplossingen met nieuwe mogelijkheden in het  domein van architectuur, automotive, horticulture, entertainment, industrie en bouwnijverheid.

 

Onze Missie

Onze missie is om innovatieve, kwalitatieve en functionele LED (totaal)oplossingen aan de zakelijke markt te bieden waar standaard LED producten en/of diensten niet toereikend zijn. Oplossingen die passen bij deze tijd waarmee we ruimhartig voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers en de eisen die de maatschappij ons oplegt. Wij verbinden onze creativiteit met hoogwaardige technische vakkennis in al onze oplossingen.

Dit doen wij door expertises zoals LED moulding, assembleren van klant specifieke LED halffabricaten, bedenken en genereren van passende software, het ontwikkelen van innovatieve producten, de verkoop van deze eigen producten. En voor projecten het bieden van totaaloplossingen, geheel van conceptfase tot aan de realisatie. Creativiteit, kwaliteit en service staan altijd voorop.

Blog

De LED branche is constant in beweging, in onze blog brengen we nieuwe ontwikkelingen en interessante projecten graag aan het licht. LED’s share!

Projecten

Vijf digitale protocollen één interface

De vraag vanuit de opdrachtgever was of het mogelijk is om een installatie met 4 verschillende protocollen en 1 DMX-512 protocol te engineeren en te installeren. Alsmede het eenvoudig bedienen van deze installatie met behulp van een touchscreen.
Projecten

Hoge EMC eisen bij geluidsstudio

Vanuit een geluidsstudio is de vraag aan Zirqle gesteld om de studio te voorzien van RGBW LED verlichting. Bij het plaatsen van LED verlichting dient rekening gehouden te worden met de eisen voor geluidsstudio’s, waar de EMC normen hoog zijn.
Projecten

B2B Portaal LuxaLight

Sinds begin 2020 is de webshop Ledtuning overgegaan in het business 2 business portaal LuxaLight. Het online business portaal heeft bij de lancering een start gemaakt met het introduceren van nieuwe high end producten, LED halffabricaten en klantspecifieke producten.