Projectmanagement

Zirqle is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een vakkundig specialist in de LED techniek. Samen met Zirqle kan uw visie vertaald worden naar een compleet uitgewerkt plan voor uw project/ opdracht.

Complete dienstverlening

Of het nu gaat om advies, ontwerp, assemblage, montage of onderhoud, bij Zirqle verzorgen we het allemaal. Wij hebben alle disciplines in huis om het gehele proces van A tot Z in eigen beheer te houden. Er wordt rekening gehouden met projectomvang, infrastructuur, relevante omgevingsfactoren en de verschillende fasen binnen het project. 

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht van onze ervaren vakmensen en een vast contactpersoon. Uw vaste contactpersoon is betrokken bij alle aspecten van het proces. Dit zorgt voor transparantie en korte communicatielijnen. Dat biedt zekerheid en vertrouwen. Wij geloven in een lange termijn relatie met onze opdrachtgevers.

Conceptfase

Uw idee op het gebied van LED laten uitwerken in een conceptplan en LED sample? Bij zirqle kan het. Uw visie en wensen worden door ons vertaald naar een compleet uitgewerkt concept.

In dit vroege stadium kunnen we zelfs voor u al een LED sample maken. Op deze manier wordt uw concept al snel concreet en visueel.